3 tärkeää kysymystä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen tulostimien ostamista

by Jericho Aydin
0 comment

Lähes jokaisessa kotitaloudessa on nykyään tulostin. Tämä johtuu siitä, että ne eivät ole vain halpoja ja helppokäyttöisiä, vaan ne tekevät työstämme paljon helpompaa, koska meidän ei tarvitse kirjoittaa kaikkea tarvitsemaamme perinteiseen muistiin. Jos sinulla ei kuitenkaan vielä ole tulostinta kotonasi ja suunnittelet sellaisen ostamista, mitkä asiat sinun tulee ottaa huomioon ensin? Tässä ovat tärkeimmät kysymykset, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi ennen kuin ostat tulostimen.
Millaista paperia se kestää?
Tärkein asia, joka sinun on otettava huomioon ennen muiden tekijöiden huomioon ottamista, on se, mihin tarvitset tulostinta. Tarvitseeko sinun vain tulostaa tavalliset asiakirjat A4-kokoiselle paperille? Vai aiotko lähettää paljon postia ja tarvitset myös kirjekuorille painettuja postiosoitteita? Tämä määrittää paperityypin, jota tulostimesi tarvitsee käsitelläkseen.
Eri tulostimissa on eri syöttöalustat erityyppisten paperien tulostamiseen, ja ne voivat vaihdella kooltaan (A1-A5 jne.), painoltaan tai tyypiltään (valokuvavarasto, arkistokortit jne.). Varmista, että tarkistat oikein, että tulostimesi pystyy suorittamaan siltä vaaditut tehtävät, ennen kuin siirryt tarkastelemaan sen muita puolia.
Kuinka nopeasti sen pitää olla?
Haluatko, että tulosteet tehdään mahdollisimman nopeasti? Vai onko sinulla suuri määrä tulostettavia asiakirjoja? Tulostusnopeus on toinen tärkeä ominaisuus, johon sinun on kiinnitettävä huomiota tulostimissa. Jos et aio etsiä erityisen nopeaa tulostinta, voit valita halvemmat vaihtoehdot, kuten mustesuihkutulostimet, jotka saattavat olla liian hitaita toimistokäyttöön, mutta tekevät pätevän työn satunnaiseen karttaa varten tarvitsemaasi yhden sivun tulostukseen. tai ruokalista.
Jos nopeus on tärkeää, voit valita lasertulostimet, jotka ovat paljon nopeampia ja tuottavat myös parempilaatuisia tulosteita, mutta varoita, että niitä on yleensä suuria kokoja ja ne voivat muodostaa huomattavan osan sähkölaskuistasi jokaisen kuukauden lopussa. .
Millaista laatutasoa vaadin?
Tietysti yksi muista tärkeistä tekijöistä on laatutaso, jonka odotat tulostimesi pystyvän tuottamaan. Tulosteiden resoluutio mitataan termillä, jota kutsutaan nimellä dots per inch tai dpi, joka on tulosteen tiheyden laskenta. Mitä korkeamman dpi:n tulostin pystyy tuottamaan, sitä paremman tulostuslaadun näet painetulla paperilla.
Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että riippumatta siitä, kuinka hyvä tulostin on, lopullinen tulostustuote on vain yhtä hyvä kuin tiedostosi resoluutio. Esimerkiksi 5 megapikselin kameralla otettu kuva ei näytä liian hyvältä, kun se tulostetaan suurelle, A3-kokoiselle julisteelle. Mieti siis tulostettavien tiedostojen laatua, ennen kuin päätät, kuinka tehokkaan tulostimesi tarvitset.

You may also like