Miksi Facebook-mainosmarkkinointikampanjasi tarvitsee apua!

by Jericho Aydin
0 comment

Jos olet päättänyt käyttää Facebookissa maksettua mainontaa viimeisimmässä markkinointikampanjassasi, miten kaikki on sujunut tähän mennessä? Koska nämä strategiat voivat olla erittäin onnistuneita, kunhan noudatat tiettyä etikettiä. Näet, helposti yli miljardi potentiaalista asiakasta kirjautuu samalle alustalle säännöllisesti, joten sinun tarvitsee vain saada heidän huomionsa. Tämän ajatuslinjan ongelmana on, että useimmat näistä pojista ja tytöistä ovat täällä pitääkseen hauskaa, eivät ostamassa palveluitasi tai tuotteitasi, joten miten saat heidän huomionsa ylipäätään? No, meillä on muutamia vinkkejä, jotka voivat varmasti kääntää markkinoinnin nurinpäin puolestasi! Joten käytä muutama minuutti ja katso, voitko lisätä nämä pienet helmet omaan Facebook-mainoskampanjaasi ennemmin tai myöhemmin.
Toimintakehotus puuttuu
Älä tee virhettä, sillä maksetut Facebook-mainoksesi tarvitsevat selkeän toimintakehotuksen aivan yhtä paljon kuin blogisi tai verkkosivustosi. Mainoskoot ovat melko pieniä, joten sinun on lisättävä sekoitukseen jotain huomiota herättävää. Pieni “toimi nyt” -painike voi tehdä tempun, varmista vain, että se on eri värinen ja tyylinen kuin muu mainoksesi. Pohjimmiltaan olet tavallaan määräämässä mainoksesi katsojaa seuraamaan käskyä, ja juuri niin monet heistä tekevät.
Mainostyypit
Kun valitset Facebookin maksettuja mainoksia, edessäsi on noin 40 erilaista vaihtoehtoa. Monet pienyritykset tekevät valinnan väärin ja katuvat tätä kiireistä päätöstä. Voit valita Marketplace-mainokset tai Premium-mainokset. Ensimmäiset ovat halvempia, mutta tavoittavat suuremman yleisön, kun taas Premium-mainokset houkuttelevat enemmän seuraajia. Sinun täytyy todella istua alas ja miettiä, mikä tyyli sopii tarpeisiisi, ennen kuin käytät kovalla työllä ansaittua kolikkoasi näihin strategioihin.
Arvo?
Jos Facebook-mainoksesi ei tarjoa juuri mitään uutta yleisöllesi, miksi heidän pitäisi ylipäätään vaivautua? Miksi et luo uutta kampanjaa, joka todella tekee mainoksesi erottumaan kaikista oikeista syistä? Toimintakehotuspainike ei koskaan sytytä maailmaa palamaan, ellei ole hyvä syy painaa sitä alun perin. Ilmainen e-kirja, ehkä alennus, ajattele laatikon ulkopuolelta ja näet pian tuloksia, jotka lisäävät tuotemerkkiisi arvoa.
Vähemmän roskapostia
Tavalliselle Facebook-käyttäjälle maksettu mainoksesi ei ole muuta kuin ärsyttävää roskapostia, ja se on tosiasia. Joten miksi et suunnittele mainosta, joka näyttää suoralta ja silmiinpistävältä sen sijaan, että se olisi ärsyttävää? Jos markkinoit ikkunoiden ovet Torontoon perustuvaa yritystä, unohda kaikenlaisten epäolennaisten kuvien lisääminen, vaan näytä yleisölle, mitä heidän tarvitsee tietää. Lopulta näet hyödyllisiä tuloksia ja rahat käytetään todella hyvin.
Facebook Toinen osa?
Kokeile näitä herkullisia vinkkejä ja kerro meille, miten voit 2 kuukauden kuluttua!

You may also like