3 hienoa tapaa ansaita rahaa blogistasi

by Jericho Aydin
0 comment

Okei, saatat olla täysin tyytyväinen siihen, miten blogisi nyt on, mutta eikö olisi mukavaa saada jotain ylimääräistä takaisin ponnisteluistasi? Kauniit sähköpostit ja kiitokset lukijoiltasi ovat kaikki hyvin ja hyviä, mutta he eivät aio maksaa niitä laskuja? Hyvä uutinen on, että blogisi ansaitamiseen on monia tapoja, ja useimmat niistä eivät estä käyttäjiä nauttimasta, jota me kaikki pyrimme tarjoamaan. Tässä on kolme parasta, ja jos et voi ansaita rahaa jollakin näistä strategioista, sinun on ehkä syytä tarkastella itse blogiasi tarkemmin!
Kumppanuusmarkkinointi
Täällä lukijasi voivat napsauttaa blogissasi olevaa linkkiä, joka vie heidät toiselle verkkosivustolle. Kauppiaan verkkosivustolla he voivat ostaa palvelun tai tuotteen, ja jos ostavat, saat palkkion blogisi mainostilasta. Voit lähestyä tätä käyttämällä suurta tytäryhtiötä, kuten Amazonia, ja sinulle annetaan laaja valikoima mainontakohteitasi koskevia vaihtoehtoja. Sinun on kuitenkin varmistettava, että näytät tuotteita tai palveluita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mistä asiakkaasi ovat todella kiinnostuneita. Jos täytät blogiisi liikaa näitä mainoksia, saatat vieraannuttaa ne ja Google voi myös rangaista ponnistelujasi. Yritä luoda todellista arvoa lukijoillesi ja jos olet tarpeeksi hienovarainen affiliate-markkinoinnin kanssa, saatat olla todellinen voittaja.
Mainonta
Yleisin tapa mainostaa verkkosivustollasi on käyttää mahtavaa Google Adsensea. Nämä auttavat sinua saamaan tuloja myymällä tuotteitaan sivustosi kautta ja toivottavasti eivät häiritse omenakärryä liikaa. Tai voit myös myydä mainostilaa suoraan yrityksille. Tämä voi osoittautua tuottoisammaksi, koska voit yleensä neuvotella paremman koron. Mutta verkkosivustosi pitäisi olla tarpeeksi suosittu vakuuttaakseen nämä kaverit maksamaan kyseisestä tilasta. Google Adsensen avulla et saa mitään siitä, ettei kukaan klikkaa linkkejä, mutta voit määrittää ne melko helposti ja niitä hallitaan automaattisesti.
Lukijoiden lataaminen
Viimeinen strategiamme on veloittaa lukijoiltasi palveluistasi, ja tämä ei ole niin törkeää. Mikset tarjoaisi kaikille lukijoillesi aloitustason palvelua/pääsyä ilmaiseksi, ja jos he haluavat vielä enemmän tietoa ja neuvoja, se houkuttelee pienen palkkion. Jos mainostat väriainekasetteihin liittyviä tuotteita, varmista vain, että blogisi ja sisällön laatu ovat riittävän korkeat, jotta niistä voidaan periä maksu. Tai ehkä voisit tuottaa e-kirjan ja veloittaa muutaman dollarin etuoikeudesta lukea viisauttasi. Niin kauan kuin e-kirjasi sisältää muutamia helmiä, jotka eivät ole käytettävissä pääblogissasi, sinun pitäisi pärjätä!
Oletko valmis muuttamaan?
Rahan ansaitseminen blogistasi ei ole vaikeaa, seuraa näitä vinkkejä ja saatat yllättää itsesi!

You may also like